Chaos, auteur: Escober

ChaosWanneer Alex Fisher, Brits militair, na zijn uitzending terugkeert uit Bosnië, blijkt dat de oorlog hem nog niet wil loslaten. De demonen in zijn hoofd drijven Alex en zijn jeugdliefde Helen uit elkaar. Als het hem niet lukt om zich weer in het dagelijks leven in te passen, vlucht hij naar Mexico om letterlijk afstand te nemen en alles van zich af te zetten.
Daar komt hij in aanraking met de mysterieuze Angela, oogverblindend mooi, gepassioneerd en gevaarlijk. Alex komt opnieuw in levensbedreigende situaties terecht, maar nu is hij niet langer alleen voor zichzelf op de vlucht…

Recensie(s)

De Engelse ex-militair Alex Fisher heeft aan zijn werk in o.a. Noord-Ierland en Bosnië een ernstig trauma overgehouden. Het kost hem zijn nachtrust, zijn huwelijk en een veroordeling wegens geweldpleging. Op de vlucht voor zichzelf komt hij in Mexico in aanraking met de verleidelijke Angela nadat men gepoogd heeft hem te ontvoeren. Met haar trekt hij naar Spanje, wordt opnieuw bedreigd en dan wordt het hem duidelijk dat men hem wil gebruiken bij een drugsdeal omdat hij als twee druppels water lijkt op een belangrijke drugshandelaar. Met veel geweld nadert het verhaal de ontknoping. Een snelle actiethriller die in de persoon van de getraumatiseerde oorlogsveteraan als slachtoffer en dader een sterk centraal bewustzijn heeft. De plot is verrassend, soms voor het gevoel te sterk, maar met toch weer plausibele verklaringen. Een interessante kijk op wereld van ex-militairen, drugsbaronnen, manipulatie, extreem geweld door de ogen van een man die niet begrijpt wat er gebeurt en eigenlijk alleen op zoek is naar rust. Paperback, kleine druk.

Productspecificaties

Productinformatie

Auteur: Escober
Taal: Nederlands
Vertaald uit het: Nederlands
Afmetingen: 29x211x136 mm
Gewicht: 465,00 gram
Druk 1
ISBN10: 9041413367
ISBN13: 9789041413369
Product breedte: 136 mm
Product hoogte: 29 mm
Product lengte: 211 mm

Je vindt dit boek in

Categorieën
Type boek
Boek
Bindwijze
Paperback

Bron: http://www.bol.com