In première “De BultersMekke Methode”

bultersmekkeBultersMekke is inmiddels 8 jaar actief en de specialist als opleider van mensen die hun eigen hond opleiden tot een officiële assistentiehond. In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen enthousiast geraakt over ons teamcoachingsprogramma en de huidige 150 BultersMekke teams laten verbluffende resultaten zien. De vraag naar een assistentiehond volgens de BM Methode groeit met de dag. Wij willen graag alle mensen helpen maar zien dat onze wachtlijst onacceptabel lang wordt met mensen die geen vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar. De consequentie is dat zij veel te lang moeten wachten voor zij de regie op hun leven terug kunnen pakken.

Om de wachtlijst terug te brengen heeft BultersMekke meer geld nodig. Vandaar dat wij meer gaan fondsenwerven. Wij kunnen en willen dat niet alleen en vragen jullie, ons netwerk, daarbij te helpen. Ben je een BultersMekke team, een familielid, vriend, vriendin of kennis van een BultersMekke team of draag je ons een warm hart toe?!
Help ons dan en draag de BM Methode uit zodat wij samen meer mensen kunnen helpen de eigen hond op te leiden tot een officiële assistentiehond en daarmee de regie op hun eigen leven.

Onze cursisten zijn de beste BultersMekke ambassadeurs en samen met hen willen wij graag uitleggen wat de BultersMekke Methode is. Ben jij benieuwd hoe dat er uitziet? Kijk dan naar onderstaande video en deel deze binnen jouw netwerk en help ons meer assistentiehonden voor meer mensen mogelijk te maken.

 

Bron: www.youtube.com/watch?v=JXXVl79O9mg&feature=youtu.be