Dream or Donate: Vertaling van mijn boek

verborgen waarheidIn 2008 werd bij mij PTSS geconstateerd, naar aanleiding van mijn uitzending in 1993 naar voormalig Joegoslavië voor de Verenigde Naties. Hierover heb ik een boekje geschreven met de titel: “De verborgen waarheid (over PTSS).”

Naar aanleiding van vragen van mijn oudste zoon besloot ik mijn verhaal aan het papier toe te vertrouwen, zodat hij kon lezen waardoor zijn vader zo erg was veranderd.Mocht hij na het lezen nog vragen hebben, dan kon ik deze beantwoorden tijdens een gesprek. Eind 2010 werd ik ” genezen ” verklaard. In 2011 werd mij gevraagd om een lezing te geven over PTSS nadat een leraar, van een cursus die ik volgde, mijn boek had gelezen. Ik besefte op dat moment nog niet wat de toekomst mij op dit gebied zou brengen. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en heb ik al letterlijk tientallen lezingen/ spreekbeurten mogen geven. Zowel binnen als buiten defensie. Van het Koning Willem 1 college in Den Bosch tot aan de Universiteit Groningen. Naast deze lezingen heb ik mee gedaan aan het programma “Recht uit het hart”. Tot zover twee keer medewerking verleent aan een fotograaf. 1x voor het blad Vrij Nederland en 1 x voor TedEx defensie 2015. Ten slotte heeft iemand aangeboden om een website rond dit onderwerp te bouwen en ben ik zelf vorig jaar (2014) begonnen met een blog ( http://www.jehebternietvoorgekozen.wordpress.com ) Vanaf het begin zijn de bezoekers aantallen zowel op de website en blog stijgende en na het eerste jaar hebben we nu ruim het dubbele aantal bezoekers per maand. Vanuit 34 verschillende landen zijn er bezoekers geweest op de blog.

Vanuit het buitenland krijg ik steeds meer verzoeken voor mijn boek. Helaas is deze tot nu toe alleen in het Nederlands verkrijgbaar. Momenteel word het boek al vertaald naar de Franse taal en is er iemand bereidt om het naar het Engels te vertalen. Ook is mijn huidige uitgever bereidt om mijn boek in een andere taal dan het Nederlands te drukken.

Wilt U meer weten over mijn droom, klikt op onderstaande link of kopieer deze.

http://www.dreamordonate.nl/3065-vertaling-van-mijn-boek

 

Mijn droom delen wordt zeer gewaardeerd zodat deze misschien uit kan komen.

 

Raoul